Cihazlar ve Aksesuarlar
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
8 portions
Malzemeler
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
773 mg
Protein
5 g
Kalori
1029 kJ /
246 kcal
Yağ
13 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
30 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 dk
Broccoli Red Lentil Soup
25 dk
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1sa 10 dk
Pumpkin Chili
50 dk
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1sa 20 dk
Southwest Quinoa
40 dk
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 dk
Lentil Salad
35 dk
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 dk
Mediterranean Farro Salad
1sa 35 dk
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 dk
Vegetarian Chili
50 dk