Uyumlu sürümler
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Couscous and Mixed Vegetables
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, peeled, cut in slices (5 mm)
- 200 g courgettes, cut in slices (7-10 mm)
- 150 g red pepper, cut in bite-size pieces
- 150 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 100 g frozen peas
Stracciatella Cream and Couscous Finalisation
- 100 g caster sugar
- 4 egg whites
- 250 g cream cheese
- 50 g chocolate flakes
- 1 Tbsp olive oil
- 50 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3300 kJ / 788 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 13.3 g
- Sodyum
- 1155 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min
Courgetti Carbonara
40min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 Std.
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1 Std. 45 Min
Red Velvet Number Cake
2 Std. 30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min