Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Olive Tapenade
- 50 g pitted black olives
- 50 g green olives, pitted
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g red onion, quartered
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g new potatoes, peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (isteğe bağlı)
- 80 g red pepper, deseeded and cut in strips (0.5 cm)
- ½ tsp paprika
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 large eggs
- 50 g whole milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45min
Mushroom Risotto
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Pissaladière
1h 30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Pea and Mint Risotto
40min
Red Pepper Houmous
5min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Hot Artichoke Dip
30min