Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g kale, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 garlic cloves (see tip)
- 200 g dry white wine
- 2 dried bay leaves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch dried chilli flakes (isteğe bağlı)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 500 g water
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- crusty bread, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Veggie 'Burritos'
20min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20 min.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min.
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min