Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g kale, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 garlic cloves (see tip)
- 200 g dry white wine
- 2 dried bay leaves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch dried chilli flakes (isteğe bağlı)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 500 g water
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- crusty bread, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Tuscan Bean Soup
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min