Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g kale, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 garlic cloves (see tip)
- 200 g dry white wine
- 2 dried bay leaves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch dried chilli flakes (isteğe bağlı)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 500 g water
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- crusty bread, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1j
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 menit
Vegetable and Chickpea Tagine
50 menit
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 menit