Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g red quinoa
- 1000 g water
- 50 g onions, halved
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 40 g rice (e.g. basmati, long grain)
- 1 tsp ground cumin, plus extra for serving
- 300 g Swiss chard, white stalks removed, torn in pieces
-
600 - 700
g chicken stock
veya vegetable stock - 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, juice only
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained
- 100 g natural yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 115.8 kJ / 27.7 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 3.7 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Coconut Creamed Kale
20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Garlic and White Bean Stew
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Creamy White Beans and Leeks
20min