Cihazlar ve Aksesuarlar
Traditional crème brûlée
Hazırlık 10 dk
Toplam 25sa
6 portions
Malzemeler
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
45.7 mg
Protein
4.6 g
Kalori
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Yağ
41.2 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
24.5 g
Karbonhidrat
13.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Lime and coconut mini bundts
40 dk
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24sa 35 dk
Crème caramel (flan)
5sa 30 dk
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 dk
Panna cotta
6sa 15 dk
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24sa 30 dk
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Mixed berry pavlova stack
5sa 30 dk
Dani Valent's Basque cheesecake
2sa 10 dk
Salted caramel sauce
40 dk
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26sa 10 dk
Pavlova
6sa