Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 136.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Broad bean bruschetta
30 min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Festive lobster pâté
4h 45min
Cloudy apple cider jelly
5óra
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Gin and lime pie
3h 10min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30sa 25 dk
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min