Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 136.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Brandy butter
10min
Lemon meringue pie
3 godz.
Chocolate mousse
3h 20min
Basil pesto
10min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1hod.
Classic zabaglione
15min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Meringues
5 Std.