Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Butternut Squash
- 500 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 5 fresh sage leaves, torn in pieces
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pastry
- 100 g plain flour
- 100 g spelt flour
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- 45 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g roasted hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 5 fresh sage leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g whole milk
- 100 g feta cheese, roughly chopped
- 3 large eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1604 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.