Cihazlar ve Aksesuarlar
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
Hazırlık 35 dk
Toplam 2sa
8 portions
Malzemeler
-
potatoes peeled, diced (2 cm)450 g
-
celeriac diced (2 cm)450 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
kale large stalks removed, leaves chopped200 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
olive oil10 g
-
onions quartered140 g
-
Stilton crumbled150 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)600 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg lightly beaten1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
831 mg
Protein
13 g
Kalori
2095 kJ /
503 kcal
Yağ
32 g
Doymuş Yağ
16 g
Karbonhidrat
37 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Lentil Moussaka
3sa 30 dk
Mushroom Stroganoff
30 dk
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 dk
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3sa 20 dk
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1sa
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1sa 35 dk
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2sa
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Root Vegetable Gratin
1sa
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Risotto with Broccoli Rabe
30 dk
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa