Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 150 g de lardons
- 50 g de vin blanc
- 450 g de petits encornets entiers, lavés et leur tête
- 400 g de petits artichauts frais et entiers, coupés en deux
- 10 brins de persil frais, ciselés
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seiche sauce au vin rouge
1 godz. 5 min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Lotte à la diepoise
40 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Seiche à la sauce tomate
1 Std. 15 Min
Calamar à la piperade
35 min
Filets de rouget sauce safranée
45 Min
Encornets à la provençale
55min