Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 150 g de lardons
- 50 g de vin blanc
- 450 g de petits encornets entiers, lavés et leur tête
- 400 g de petits artichauts frais et entiers, coupés en deux
- 10 brins de persil frais, ciselés
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Bourride
1h
Calamar à la piperade
35 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Risotto au calamar
1h 30min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Encornets à la provençale
55min
Poulpe mariné
7h 5min