Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 180 g de haricots blancs secs, type mojettes
Le jour même
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 130 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 70 g de céleri-rave, détaillé en dés
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 tranches de jambon cru, type jambon de Vendée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 610.8 kJ / 146.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 11.2 g
- Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Soupe de porc aux nouilles de blé
35 Min
Soupe au chou
45 Min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe d'alpage
40 Min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 Min
Soupe paysanne au lard
55min