Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 8 brins de ciboulette fraîche
- 3 oranges non traitées
- 2 citrons verts non traités
- 3 c. à soupe d'huile de noisette
- 12 noix de saint-jacques fraîches, parées par le poissonnier
- fleur de sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 473 kJ / 109 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de fraise à la menthe
15min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1h 15min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 Std. 40 Min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Tartare de bar
10min
Ceviche de dorade
10min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Tartare de dorade à la mangue
10min