Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed Vegetables
- 20 oz water
- 10 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz asparagus, trimmed
Sous-vide Steaks
-
2
New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
veya 2 filet mignons (1 in. thick, approx. 8 oz ea.) - 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 slices lemon, sliced in rounds, divided
- 2 garlic cloves, crushed, divided
- 4 sprigs thyme, divided, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, divided
- 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
- 2 tbsp vegetable oil, divided
- 2 tbsp unsalted butter, divided
Creamy Lemon Sauce
- 2 oz shallots, halved
- 2 oz white wine
- ½ oz lemon juice
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6920.8 kJ / 1654.1 kcal
- Protein
- 83.3 g
- Karbonhidrat
- 40.1 g
- Yağ
- 130.8 g
- Doymuş Yağ
- 68.1 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 1515.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Steak
1h 30min