Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 0.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2u. 20min
Cochinita Pibil
4h
Squid Ink Pasta
1h
Homemade Chicken Stock
50min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Sous-vide Ossobuco
12u. 40min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min