Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 0.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower Mash
25 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1h 10min
Cauliflower Mash
25 Min
Golden Beet Gazpacho
50min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 Std. 15 Min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 dk
Soubise Sauce
30min
Onion Skin Broth
1h 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min