Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
veya 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
veya 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
veya 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Protein
- 49.8 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 24.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1u. 40min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Texas Chili
1 Std. 10 Min