Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 25.5 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 485.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Cherry Amaretto Dream
10min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Soy Poached Chicken
50min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Southwest Creamed Corn
25min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min