Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 25.5 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 485.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Stock Paste
45 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 Std.
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Ground Meat
35 Min
Steamed Asparagus
35 Min
Lemon Caper Asparagus
25 min