Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 25.5 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 485.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Whole Milk Yogurt
12h 30min
Sautéing 7 oz Leeks
Değerlendirme yok
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Plain Yogurt in Varoma
12 Std.
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h