![Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03258C9E-3668-4E16-9799-D6DF1C87BA8F/Derivates/ac1e8a9c-4bad-4085-92e3-b8a763bbdd73.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 731 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1j
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Dragon Deviled Eggs
2 godz. 30 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min