Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 731 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Sous-vide Artichokes
55min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Lemon Caper Asparagus
25min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Crab Cakes
1h 35min
Sous-vide Steak
1h 30min