Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 70 mg
Alternatif tarifler
Bacon with chicken strips
15min
Mushrooms with pistachio butter
35 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed turkey strips
15min
Steamed eggs sunny side up
15min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Mirepoix
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2hod.
Poached eggs with blade cover
30 Min