Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 796.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4u. 35min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Rare beef steak with herb garlic butter
2u. 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2u. 20min
Lamb and fennel ragu
4u. 35min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min