Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 135 g each)
- fine sea salt
- 2 sprigs fresh parsley
-
2
sprigs fresh dill
veya 2 sprigs fresh thyme - 2 pieces lemon zest
- 2 Tbsp olive oil
- 1800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 248 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Sautéed Prawns
15min
Browned Shallots (350 g)
25min
Browned Shallots (250 g)
25min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min