Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 135 g each)
- fine sea salt
- 2 sprigs fresh parsley
-
2
sprigs fresh dill
veya 2 sprigs fresh thyme - 2 pieces lemon zest
- 2 Tbsp olive oil
- 1800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 248 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Prawns
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 menit
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Browned Shallots (250 g)
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1u. 20min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Caramelised Onions (200 g)
40 menit