Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 135 g each)
- fine sea salt
- 2 sprigs fresh parsley
-
2
sprigs fresh dill
veya 2 sprigs fresh thyme - 2 pieces lemon zest
- 2 Tbsp olive oil
- 1800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 248 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2j
Sous-Vide Salmon
1j
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sautéed Prawns
15min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1j 20 menit
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min