Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shallot Oil
25 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Salmon with Aromatics at 50°C
1sa 40 dk
Kimchi Sauce
20 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Fish and prawn stock
20 Min
Mushroom cappuccino
25 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h