Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk
Dried Shrimp Sambal
55 dk
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1sa 5 dk
Clams in White Wine with Cilantro
25 dk
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2sa
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2sa 35 dk
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Clams marinières
30min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1sa 40 dk
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1sa
Sous-vide Teriyaki Salmon
1sa 20 dk