Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 4.3 mg
Alternatif tarifler
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Berry curd
15 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Poached eggs with hollandaise
40 min