Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 4.3 mg
Alternatif tarifler
Honeycomb
1hod. 30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13小时
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min