Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 4.3 mg
Alternatif tarifler
Browned onions (200 g)
20min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Brandy custard (TM6)
15 min
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Pear shrub
48hod. 35min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2óra 5p
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Browned pork cubes
15 min
Custard (TM6)
15 min