Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Chinese five spice beef cheeks
4u. 25min
Poached eggs with blade cover
30min