Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min