Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 125.7 mg
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
Keine Bewertungen
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Poached eggs with hollandaise
40min
Poached eggs with blade cover
30min