Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 125.7 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Poached eggs with hollandaise
40 menit
Café de Paris butter
25min
Mushroom and white wine cream sauce
30 menit
Prawn salad with horseradish cream
1j
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Saffron and cardamom poached pears
40 menit