Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 125.7 mg
Alternatif tarifler
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3 godz. 35 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Değerlendirme yok
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Poached eggs with hollandaise
40min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min