![Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BB76288C-C6D3-423A-99D5-937E11CF9C7A/Derivates/2bc03127-2228-424d-bbb5-3f206940e4ad.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 1225 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 menit
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1j
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1j
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 menit
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1j
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min