Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 1225 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min