Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 27.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min