Uyumlu sürümler
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinated Fish
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, fresh, halved and deseeded
- ½ - 1 tsp dried fennel seeds, to taste
- 1 pinch ground cinnamon
- ¼ tsp saffron
- ½ tsp fine sea salt
- 3 Tbsp olive oil
- 2 white fish fillets, skinless (approx. 180 g each)
Chermoula Sauce
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh coriander, leaves and stalks, cut in pieces
- ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
- 1 tsp sweet paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous Salad
- 100 g couscous
- 15 g olive oil
- 110 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli
- 1 tsp lemon zest, finely grated
- 1 carrot (approx. 60 g), cut in pieces
- 50 g pitted black olives
- 80 g tinned chickpeas, drained
Steaming Marinated Fish
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3187 kJ / 762 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Seafood Korma
40min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min