Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
4
cod fillets, skinless (200 g each)
veya 4 halibut fillet, skinless, boneless (200 g each) - 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 50 g fresh parsley leaves
- 300 g onions, sliced (1 cm)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g white wine
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 Tbsp tomato purée
- 50 g pitted black olives, halved
- 200 g bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)
- 400 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2141 kJ / 512 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 1399 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Orzo with Salmon and Spinach
40min