Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 120 g pancetta, diced
- 400 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g courgettes, diced
- 2 celery stalks, diced
- 1 carrot, diced
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade (see Tips)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp dried chilli flakes
- 6 slices crusty bread, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1564 kJ / 372 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 13.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Versatile Chunky Soup
50min
Red Lentil Soup
40 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Mulligatawny Soup
35min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min