Uyumlu sürümler
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lentils
-
200
g lentils, type Castelluccio
veya 200 g dried green lentils (see variation) - water, cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 1 fresh red chilli, deseeded
- 15 g fresh parsley leaves
- 15 g fresh basil leaves
- 15 g fresh mint leaves
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 lemon, juice only
- 4 sea bass fillets, with skin
Cooking
- 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp lemon juice
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Risotto
30 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 menit
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min