Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Haşlanmış Makarna
25 Min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 Min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Keine Bewertungen
İtalyan Baharat Karışımı
15min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 Min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Keine Bewertungen
Buharda pişmiş kabak
35 Min
Buharda pişmiş brokoli
20 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Buharda pişmiş karnabahar
30 Min