Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Brokolili Ispanak Köftesi
35 min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 menit
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Buharda Göz Yumurta
15min