Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 dal kekik, taze, sadece yaprakları
- 40 g zeytinyağı, eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı
- 500 g dana sokum tek parça, temizlenmiş
- 150 g kültür mantarı, kalın dilimlenmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 25 g ev yapımı bulyon ezmesi, sebze veya et
- 25 g domates püresi
-
80
g kırmızı şarap
veya 80 g su - 80 g su
- maydanoz, taze, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1835.7 kJ / 458.7 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 100 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 Min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1 Std. 20 Min
Rozbif
5 Std. 30 Min
Sebze Suyu
3 Std. 15 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Brak ocen
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Brak ocen
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min