Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 dal kekik, taze, sadece yaprakları
- 40 g zeytinyağı, eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı
- 500 g dana sokum tek parça, temizlenmiş
- 150 g kültür mantarı, kalın dilimlenmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 25 g ev yapımı bulyon ezmesi, sebze veya et
- 25 g domates püresi
-
80
g kırmızı şarap
veya 80 g su - 80 g su
- maydanoz, taze, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1835.7 kJ / 458.7 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 100 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1 Std. 20 Min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 Min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 godz. 30 min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.