Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pişmiş Armut
- 300 g armut, sert, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 20 g şeker
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz tarçın
- 1 tutam toz muskat
Yulaf Lapası
- 600 g süt
- 120 g yulaf gevreği
- 20 g şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1228.2 kJ / 293.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
1h 30min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2u. 20min
Çilekli Cin Fizz
10min
Yulaflı Muzlu Kek
2h
Chai Şurubu
Değerlendirme yok
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Hurmalı Yulaf Lapası
15min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40min
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13 Std.
Pratik Çilekli Dondurma
20min