![Terrine de foies de volaille au porto Terrine de foies de volaille au porto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F179C6C1-9343-474A-B2DF-57643C0086C0/Derivates/aee2e99d-e2ca-4f51-9c68-833fb7431ee5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30 min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Terrine de canard
24 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Délice de foies au riesling
2klst 50 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 godz. 20 min