Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce gribiche
15min
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Délice de foies au riesling
2h 50min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1hod.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine de campagne
4h 30 min
Terrine de campagne
25h 15 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Rognons de veau sauce madère
20 Min