Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de campagne
25h 15min
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Sauce gribiche
15 min
Terrine bressane
24 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine de viandes express
1h 5min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Délice de foies au riesling
2h 50min