Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
Terrine de canard
24h
Soupe de griottes
25 min
Poires au vin rouge
5 Std.
Pêche pochée au thym
3 godz. 20 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 min
Céleri rémoulade
10min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h