Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clafoutis aux cerises
50 Min
Cake aux fruits confits
4 Std.
Far breton aux pruneaux
2sa
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5 Std.
Poires au vin rouge
5 Std.
Soupe de fruits secs à la cannelle
3h 35min
Poires farcies en papillote
35 Min
Poires au vin rouge
3h 20min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Sauce gribiche
15 Min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Œufs au lait
50 Min