![Rillettes de lapin Rillettes de lapin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5384D35-7633-460E-88EC-C23A913275D8/Derivates/8579a642-39b8-4d9d-9ceb-79e91802e3c8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de canard
2h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Pâté de campagne
48 godz.
Moules à l'escabèche
24sa
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de lapin aux herbes
24sa
Rillettes de porc tradition
12sa
Foie gras de canard
72h
Pâté de pommes de terre à la viande
1 Std. 15 Min