Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Gelée de framboise
6 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de canard
2h 30min
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté de campagne
48 Std.
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Rillettes de poulet
6 Std.