Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Pâté de campagne
48 godz.
Rillettes de porc et de canard
7h
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Pâté périgourdin
48 godz.
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Terrine bressane
24sa
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Délice de foies au riesling
2h 50min
Rognons de veau sauce madère
20 min