Uyumlu sürümler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 559 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Bouchées boudin-pomme
1h 30 min
Sabayon au vouvray
15 Min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15 min
Rillettes aux deux saumons
3sa 25 dk
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Tarama maison, toasts de concombre
3sa 25 dk
Saumon gravlax
60h 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24u.