Uyumlu sürümler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 559 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72h
Sauce périgourdine
35 Min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Bavarois d'asperge
15 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Sabayon au vouvray
15 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Sauce gribiche
15 Min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 Std. 30 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min