![Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/100827.jpg)
Uyumlu sürümler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 559 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce gribiche
15min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Rognons de veau sauce madère
20min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Saumon gravlax
60sa 30 dk
Sauce périgourdine
35min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 godz. 50 min