Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'échalotes
-
½
c. à café de thym frais
veya ½ c. à café feuille de thym frais - 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 300 g de gorge de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
-
400
g de filets de pintade
veya 400 g de pintade désossée, sans la peau - 2 c. à soupe d'armagnac
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 crépine de porc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 928 kJ / 223 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Terrine aux deux poissons
1h
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Terrine de poisson
1h
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Terrine de canard
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Terrine bressane
24h