Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'échalotes
-
½
c. à café de thym frais
veya ½ c. à café feuille de thym frais - 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 300 g de gorge de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
-
400
g de filets de pintade
veya 400 g de pintade désossée, sans la peau - 2 c. à soupe d'armagnac
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 crépine de porc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 928 kJ / 223 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Pâté de lapin
2hod. 35min
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de canard
24 godz.
Baba au rhum
3 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Terrine de volaille pistache-citron
24 godz.
Terrine bressane
24 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Brandade de morue
24h 35min
Terrine de poisson
1h