Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de campagne
25u. 15min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Beurre d'anchois
1h 10min
Terrine de poulet aux pistaches
1 godz. 15 min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Chutney pomme, échalote et cannelle
45 min
Terrine bressane
24 Std.
Bisque de crevettes
30 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Délice de foies au riesling
2h 50min