Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Délice de foies au riesling
2h 50min
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72hod.
Pâté périgourdin
48 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Pâté de lapin
2h 35 min
Terrine bressane
24h
Rillettes de poulet
6 godz.