Uyumlu sürümler
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 52.3 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 1519.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Spiced lamb flatbread
1h 50 min.
Koshari stew
45min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Chicken with rice
1h
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Turkey and lemon aioli wraps
30min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15 min.
Spumone al caffè
5min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min