Uyumlu sürümler
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 52.3 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 1519.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Salt cod gratin
50min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Sunday lamb roast
1u. 55min
Sun-dried tomato tartare
15min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Wasabi devilled eggs
25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Garlic prawns
25min