Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed couscous
- 200 g couscous
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 tbsp olive oil
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Moroccan chicken
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g water, plus 2 tablespoons extra
- 1 preserved lemon cheek, rinsed, flesh removed and rind cut into small pieces (approx. 5 mm)
- 30 g raisins
- 80 g dried apricots
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, trimmed
- 20 g salted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2868.9 kJ / 683.1 kcal
- Protein
- 54.9 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 26.8 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 699.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mexican chicken stew
40min
Chicken tikka masala
1h 10min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Moroccan chicken with couscous
45min
Lamb korma
4h
Chilli beef with lemon feta
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Coconut lamb curry
2h
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Harissa lamb with green couscous
40min