Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g chilled water
- 1 tbsp gelatine powder
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 100 g raw sugar
- 500 g thickened cream
- 270 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g Pink Moscato wine
- 2 drops natural pink food colouring (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 8 portions
- Kalori
- 10874.5 kJ / 2589.2 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 136.8 g
- Yağ
- 215 g
- Doymuş Yağ
- 125.2 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 278.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna cotta
6 godz. 15 min
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Saint-Honore
2h 45min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Crème brûlée
7 Std.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15 min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
White chocolate mousse cups
3 Std. 35 Min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Chocolate volcanos
55 min