Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken
- 2 skinless chicken thigh fillets
- 60 g white sugar
- 2 tsp fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 stalk fresh lemongrass, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- vegetable oil, for frying
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 1 carrot, peeled into ribbons
Chicken liver pâté
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 60 g)
- 40 g salted butter
- 250 g chicken livers, washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 2 tsp fish sauce
- 1 tbsp brandy
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 baguette loaf (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 10 pieces pickled jalapeño chillies, cut into pieces
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3254.3 kJ / 774.8 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 37.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 1783 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Wonton soup
1h
Beef rendang
1 godz. 55 min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Adobo beef
1h 10min
Pork san choy bau
25min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Mongolian lamb hot pot
3sa 25 dk
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h