Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de viande de bœuf maigre, extra frais, type pièce à fondue
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 3 échalotes, pelées et fendues en deux
- 3 c. à soupe de mayonnaise, maison
- 2 c. à soupe de câpres en saumure (petites et de type "nonpareilles")
- du sel
- du poivre moulu
- 12 œufs de caille
- 12 cornichons au vinaigre (petits)
- 24 petits oignons au vinaigre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 614 kJ / 147 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barbue façon meunière
50min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min
Œufs Benedict light
50min
Tartare de bar
10 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Gin Fizz
5 menit
Tartare de bœuf
10 min
Tartare de saumon frais
15 min
Cocktail Spritz aux agrumes
12j
Tartare de saumon avocat-concombre
50min