Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
TM5 TM6

Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)

4.4 (5 değerlendirme)

Malzemeler

Les gambas

  • 30 g de morilles déshydratées
  • 30 g de pois chiches blancs secs
  • 12 gambas crues
  • 2 blancs d'œufs battus

Le bouillon crémé de morilles et la garniture

  • 2 échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 25 g d'huile d'olive
  • 30 g de morilles déshydratées
  • 400 g de bouillon de volaille
    veya 400 g d'eau
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 8 asperges vertes
  • 200 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
  • 10 g de beurre

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2216 kJ / 533 kcal
Protein
25 g
Karbonhidrat
44 g
Yağ
27 g
Lif
4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler