Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de tomme de Savoie, coupée en morceaux
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 200 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 95.8 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondue savoyarde
25min
La fondue aux trois fromages
4 godz. 35 min
Talmouses au brie
1h 5min
Soupe au lait ribot
40min
Muffins de spaghetti
55min
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
6 Std. 40 Min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1h 5min
Fondue savoyarde
15min
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
45min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min