Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 198.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried carrot and ginger soup
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Crunchy carrot salad
10min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Curried cauliflower salad
40min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Miso coleslaw
20min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min