Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 198.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Miso coleslaw
20min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Asparagus and broad bean salad
25min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Colourful quinoa salad
40 Min
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Curried cauliflower salad
40 Min