Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices and segments separated
- 1 tsp mustard seeds
- 1 ½ tsp salt, plus extra to season
- 3 - 4 tsp curry powder (see Tips)
- 1 tbsp garam masala (see Tips)
- ¼ tsp ground turmeric
- 500 g water
- 700 - 800 g cauliflower, cut into bite-sized pieces (3 cm)
- ground black pepper, to season
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 100 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 g lemon juice
- 70 g dried apricots, cut into small pieces (5 mm)
- 1 green capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 756.3 kJ / 180.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 8.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 620.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Vegetable chilli
50min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Apple and cranberry farro salad
35min
Chipotle bean and corn salad
40min
Mediterranean vegetable bake
50min
Pulse and pumpkin curry
30min
Caribbean curry
40min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Miso coleslaw
20 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min