Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 505.9 mg
Alternatif tarifler
Courgetti Carbonara
40 min
Mushroom and kale risotto
55min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Quick herb paste
10 min
Bulghur and lentil soup
1h
Lebanese-style hommus
13sa 15 dk
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min