Asparagus and saffron risotto
TM6

Asparagus and saffron risotto

3.8 (13 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 tsp sea salt
  • ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
  • 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 1 tbsp salted butter
  • Parmesan cheese, to serve (optional)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1790.4 kJ / 427.9 kcal
Protein
9.1 g
Karbonhidrat
71.2 g
Yağ
10.9 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Lif
5.9 g
Sodyum
505.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler