Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 505.9 mg
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30min
Pasta alla puttanesca
35 dk
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Grisons barley soup
1sa 15 dk
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Chilli mussels with risoni
35 dk
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min