Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus and saffron risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
505.9 mg
Protein
9.1 g
Kalori
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Yağ
10.9 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Karbonhidrat
71.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Prawn and saffron risotto
30 dk
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 dk
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6sa 30 dk
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 dk
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 dk
Spicy Beef with Red Peppers
30 dk
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 dk
Pea and mint soup
20 dk
Asparagus risotto
40 dk
Risotto with zucchini and prawns
1sa 15 dk
Salmon and fennel risotto
30 dk
Risotto with lemon, thyme and feta
30 dk