Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 1 tsp cumin seeds
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 tbsp olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp black tahini
- 50 g lemon juice
- 1 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for drizzling
- 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 555 g
- Kalori
- 5917.8 kJ / 1414.4 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 141.1 g
- Yağ
- 81.7 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 38.4 g
- Sodyum
- 1737.3 mg
Alternatif tarifler
Falafel with beetroot hommus
20 min
Fermented beetroot dip
25h
Kvass fermented beetroot salad
168hod. 15min
Sunflower and nori filling
3 godz. 10 min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Chunky basil pesto dip
10min
Hommus
15 min