Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 1 tsp cumin seeds
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 tbsp olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp black tahini
- 50 g lemon juice
- 1 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for drizzling
- 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 555 g
- Kalori
- 5917.8 kJ / 1414.4 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 141.1 g
- Yağ
- 81.7 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 38.4 g
- Sodyum
- 1737.3 mg
Alternatif tarifler
Lebanese-style hommus
13sa 15 dk
Smashed pea and bean dip
30 min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Tahini
20min
Falafel with beetroot hommus
20min
Hommus
15 min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
White bean dip with chimichurri
15 min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Traditional hommus
25h 5min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min